Up and runnin'

Hej! Jag heter Astrid och jag är produktions- och inköpsansvarig i företaget Now uf.

I början när man startar ett företag märker man hur mycket det är att göra för att komma igång och alla datum som ska hållas reda på, för att skicka in affärsplan och allt annat pappersarbete. Det är först efter allt detta som man kan börja fundera på att börja producera vår produkt. Så nu känns det som om vi kommer framåt i företagets utveckling. Det har varit kul att få ta egna beslut och känna ansvar för sitt företag, och jag tror vi kommer att ha kul framöver också även om det under vissa perioder är och kommer att vara stressiga.


The Light At The End Of The Tunnel

Tjosan trosan! Nasteho blogging!

Jag är marknadsföringsansvarig i Now och har som uppgift att få företaget att skrika POW!

Nä men för att vara seriös så har de här företaget bara swoshat fram med tiden och jag tror inte NÅN av oss fyra
( Det kommer en fjärde brud!...spännande) har riktigt fattat att det är verkligen UP AND RUNNIN'. Nu är det bara att börja producera!

Aaaaaah tänker ni som då läser den här bloggen och fattar nada... vad är upp vad är ner och vad i Now?

Jo de är så här vi är Fyra tuffa brudar i lyx förpackning som vill hjälpa dig med DIN packning.
Vi trycker och syr tygkasser.  Hur väskan ser ut, vad allt går ut på osv...det får ni veta mer om allt eftersom.
Det kommer att komma bild på kassen allt annat  tjohejsan!


Tjejer...äre bara jag eller ser vi kanske ljuset i slutet av tunneln?

Still going...

Sara här!! Jag blev vald till VD för företaget.

Aldrig i mitt liv trodde jag att jag skulle fundera på hur långt ett handtag skulle vara på en kasse så det kan passa alla, eller hur syr man för att göra en tygkasse mest hållbar!! Men jag måste erkänna att det var en rolig överraskning...
Vi har ändå kommit en bit på företagandet och jag tycker det är hur kul som helst, äntligen får man göra något i skolan på helt egen hand. Om jag skulle "spå i framtiden" ser den ljus ut, en roligare termin kommer vara svår att hitta! :) 

Up and runnin'

Hallå, Sandra heter jag och jag har fått äran att vara ekonomiansvarig i Now UF.

Äntligen känns det som att vi har kommit en bit på vägen med företaget! Fram tills nu har det varit galet stressigt för det mesta. Alltid har vi haft något att göra. Affärsidéer, marknadsundersökningar, affärsplaner, ja hela kitet. Inte verkar det lugna ner sig heller, för nu är det dags att tillverka tygkassar i massor. Undrar hur less jag kommer vara på att sy tygkassar vid det här årets slut?

Förövrigt har Nasteho kontaktat VF så vi ska troligen bli intervjuade och fotograferade i veckan för ett reportage om vårt företag.. spännande!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0