Mässan!

Snart är det  företagsmässan och nu har vi börjat bygga på vår monter. Mässan hålls den 19 - 20 Mars I Umeå  och ni är så klart grymt välkommna.

Hm...jag har ett vagt minne om att jag hade lovat er att lägga upp bilder på kasserna så Ta-Da...

Designer till trycket heter Armita och ni når henne på  [email protected] hon kommer ge er mind blowing konst ifall ni är redo för de.



Ajah eftersom vi återvinner tyg så har vi  såklart kasser med mönster. Men vi har även kasser utan mönster som bara har ett informativt och roligt tryck.  Handtagen på tygkasserna varierar också.


ååh Hopp! nu måste jag iväg och hjälpa till och bygga på vår monter. Ni vill säkert se den och de kommer ni, men endast på mässan!


/ Yours truly Nasteho


Sprid budskapet vidare!!

Nu har vi börjat med ett lite mindre projekt inom företaget.  Det hela går ut på att "Sprida buskapet vidare" om att man kan återanvända och att det kan vara minst lika bra som att köpa något helt nytt som har massproducerats och tappat sin personliga prägel. Som ni alla kanske inte vet så kommer vi vara tvugna att avveckla företaget på slutet av denna termin men vi vill ändå att idén med företaget ska leva vidare. Så nu är vi i full gång med att skriva ett mönster på hur man syr kassen som ska vara med när man köper en kasse av oss sköna brudar.

/ MVH Astrid och Sara


Bag Lady!

År 2000 släppte artisten Erykah Badu  låten Bag Lady som handlar om att gå vidare från ett gammal förhållande och inte bära med sig en massa bagage fyllda av sentimentala känslor.  Jag håller med Erykah bär,  inte med din en massa sentimentala känslor. Men om du nu råka ha ett paket mjölk eller en tjock tröja som gör att du behöver en kasse så ska du veta att det är inte dig Miss Badu menar och det är okej att du köper vår kasse:)


Vi ska sy och vi ska sticka
vi ska görat ska ni tippa
för den stora galakvällen
så ska vi sy modellen,
Vi syr och sätter i den
och ett skärp av siden
och Askungen på bal
bland gästerna i hundratal
den vackraste ska bli i slottets stora sal.


Det är precis de vi gör idag. Vi bara syr och klipper, production produciton produciton!! 
På måndag ska vi på mässinfo som hålls på Dragonskolan, förutom de så blir det ....vi ska sy vi ska sticka....

Nu börjar de roliga, försäljning,produciton och markandsföring...


 

...And I'm loving it.




/ Yours truly Nasteho


 


Forslunda Julmarknad = Brr!

Den 13/12 2008 bestämde 4 brudar att ge sig ut på den hektiska marknaden som julen har orsakat. Vi utrustade oss själva med ett glatt humör och varandras goda sällskap, jag looooovar att de hade inte funkat om inte ALLA va där och deltog! Vi sålde våra kassar och lite fika och ni ser ju hur de såg ut >>






Försäljningen gick bättre än förväntat, visst antog vi att vi skulle sälja nåt men vi sålde nästan ALLT! Jag stod och höll fingrarna  i kors och hoppades på att de skulle bli kvar lite fika så man kunde ge ett "suck" och ställa upp med att äta upp all fika men NÄ, de sålde vi också slut på.

Vi frös och vi nös och allt där i mellan men vi hade det trevligt ändå och med positiv respons från kunder och andra så känner jag mig ganska nöjd med vårt företag, who knew it could turn out this great.

Jag längtar tills vi börja sälja dem tryckta väskorna dem är nästan föööör eftertraktade.

Men luuuuuuugn folket förlora inte hoppet,  hojjtar ni till i tid så får ni ju också en sån väska. Bild på en sån kasse kommer inom kort.


/
Nasteho


RSS 2.0